El proper dijous 30 de gener presentarem el llibre “Tómate las pastillas” d’Eugènia Llonch. En aquest llibre, l’autora narra la història de Nora, una dona que després de veure transformada la seva família, ha d’enfrontar-se a les seves ombres per poder forjar-se a sí mateixa, apropant-se al camí de la bogeria. Es tracta d’una història de redempció i de superació que aborda diferents esdeveniments vitals, inclosos diagnòstics i múltiples ingressos psiquiàtrics.

Eugènia Llonch va néixer a Sabadell el 10 d’agost de 1963 i des de molt jove compagina la lectura amb els seus propis processos personals de creixement i autoindagació. Alguns dels seus relats han estat premiats en concursos com el I Premio Internacional de Narrativa Femenina 2014, publicat per La Pereza Edicions i el de Microrelats Eròtics 2015. “Tómate las pastillas” és la seva primera novel·la.

A la presentació comptarem amb la presència de l’autora i els comentaris de Mònica Civill i Grècia Guzmán, sòcies d’ActivaMent. Es realitzarà el 30 de gener a les 18: 30h al Centre Cívic Can Portabella (Carrer de Virgili, 18, 08030 Barcelona). L’entrada és lliure i gratuïta. Per a més informació sobre l’esdeveniment, podeu contactar amb: consultoria@activament.org

Comentarios: