4 tallers pràctics basats en la Comunicació NoViolenta (CNV)

Aquests tallers són per a tu si vols revisar la forma en què et comuniques amb les altres persones i/o amb tu mateixa i tenir millors relacions en la teva vida. Són tallers gratuïts, online- en viu, pràctics i participatius, amb una mica de teoria per endur-te a casa i continuar practicant.

En cadascun dels tallers explorarem un dels 4 focus de la CNV (observació, sentiments, necessitats i petició), per a entendre com influeixen sobre la nostra manera de relacionar-nos i com ens poden ajudar a establir diàlegs constructius i pacífics, tant amb altres persones com amb nosaltres mateixes.

 

– Taller 1 (28 Abril de 17:00 a 19:00): PARLAR DES DELS MEUS VALORS

En aquest primer taller explorarem l’observació. A l’hora de comunicar-nos, si volem fer-ho sense violència i de manera constructiva, el primer és aprendre a entrar en contacte amb els nostres valors, necessitats i motivacions profundes: per a què faig el que faig, per a què dic el que dic. Què vull aconseguir i què és més important per a mi en aquest moment?

– Taller 2 (5 Maig, de 17:00 a 19:00): GESTIÓ D’EMOCIONS

En aquest segon taller ens centrarem a explorar els sentiments. És molt important reconèixer i acollir totes les nostres emocions, fer-nos responsables d’elles i entendre que les emocions dels altres no són culpa nostra. Assumir responsabilitat cada persona per allò seu porta a l’empoderament i a la claredat en la relació.

– Taller 3 (12 Maig, de 17:00 a 19:00):  MÉS ENLLÀ DELS JUDICIS

En el tercer taller explorarem les necessitats, ja que per a una Comunicació NoViolenta és fonamental reconèixer i acollir els nostres judicis i interpretacions, distingint-los de la realitat observable. Saber separar “la nostra pel·lícula” dels fets. D’aquesta manera, podem basar els nostres diàlegs en una cosa sòlida. A més, darrere cada judici s’amaga algun valor o necessitat important per a nosaltres.

– Taller 4 (19 Maig, de 17:00 a 19:00): DEMANAR PER A CUIDAR-ME

En l’últim taller, posarem el focus en la petició. És molt important ser capaces de demanar amb claredat i sense exigències, aprendre a dir “no”, a rebre un “no”, a marcar els nostres límits. Havent explorat els fets, els nostres sentiments, i les nostres necessitats i valors, el següent pas és actuar pel propi benestar, fent peticions i propostes concretes i negociables.

Tallers online (via Zoom)

Facilita: Noelia Jiménez, formadora i traductora de CNV, autora de Los 4 focos en la CNV i del blog: https://palabrascomopuentes.com/

IMPORTANT: Les places són limitades i ja estan cobertes, però si us voleu inscriure a la llista d’espera, per tal que us puguem avisar si queda alguna plaça lliure, podeu escriure a: formacio@activament.org

Comentarios: