Del 10 de novembre al 02 de desembre continuem amb els nostres “Ciclos de conversatorios desde la diversidad”. Aquest cop reflexionarem al voltant de perspectives interseccionals, anticolonials i moviment boig.

Iniciem aquest cicle el 10 de novembre de 17:00 a 18:00 amb una xerrada en companyia de Fátima Masoud d’Orgullo Loco Madrid, per reflexionar bojament sobre el racisme i la salut mental. Seguirem amb dues sessions formatives amb Antoine Silvestre i Nancy Garín, qui, des de la proposta d’Espectros de lo Urbano, han analitzat els processos predadors del capitalisme, el neoliberalisme i la colonialitat en el “sistema-mundo” modern. La primera sessió formativa serà sobre Colonialitat, raça, norma i alteritat: història de la modernitat, i es realitzarà el 18 de novembre de 18:00 a 20:00. La segona sessió serà sobre Interseccionalitat i l’horitzó polític de les lluites anticolonials i es realitzarà el 25 de novembre de 18:00 a 20:00.

Finalment, per tancar el cicle, tindrem una sessió de Cinefòrum a partir del documental “Frantz Fanon: black skin, White masks”, el dia 02 de desembre de 18:00 a 20:00. Per al debat comptarem també amb la participació d’Antoine Silvestre i Nancy Garín. Totes les activitats d’aquest cicle es realitzaran en format virtual. Són obertes i gratuïtes, prèvia inscripció al correu: consultoria@activament.org. Els esperem!

Comentarios: