Ja tenim aquí el sisè número de FanAct, el fanzine de temàtica social d’ActivaMent!!!

Un fanzine és una publicació no professional creada i editada de forma voluntària i no remunerada. En el nostre cas, el contingut pot incloure fotografia, il·lustració, collage, graffiti, pintura, tira còmica, còmic, poesia, conte i altres formats creatius que vinguin al cas.

FanAct aborda en cada número un tema de caire social. En aquest sisè número el tema tractat és L’Habitatge: llar i utopia. Si vols veure i/o descarregar-te el fanzine en pdf:

 

Agraïm la participació en aquest número, de: Ramón Gómez, Romy Ros, Dani Ferrer, Arnau Ventura, Jordi Gómez, Eva Vall, Maria Manonelles, Cristina Méndez, Carmen Cobos, Laura Jareño, Hugo Losina, Francesc Arnau, Altina i Marta Jover.

El nostre Fanzine de temàtica social gaudeix de bona salut. Ja tenim les còpies impreses de la darrera edició, el número 6 des del proppassat desembre. Us informem de que podeu adquirir les còpies impreses que vulgueu al preu d’2€ la unitat (preu de cost), més despeses d’enviament. Per sol·licitar-les, us heu d’adreçar a fanzine@activament.org

Aquí teniu accés a totes les publicacions fetes fins el moment: FanAct, el Fanzine d’ActivaMent

I ja tenim tema per a la propera edició. Després de la votació realitzada, el tema triat per al següent número del FanAct (el núm. 7) és La Privació de Llibertat. Aquí teniu alguns conceptes relacionats amb el tema triat:

• La presó
• L’Hospital Psiquiàtric
• Altres espais i pràctiques privatives de llibertat

El termini per enviar propostes és fins finals de febrer, i s’han d’enviar a fanzine@activament.org. Esperem amb il·lusió les vostres col·laboracions i la vostra difusió.

Un projecte de Contacte Social d’ActivaMent Granollers, amb la col·laboració del Centre Cívic Nord.

Comentarios: