El dimarts 25 de maig, de 19:00 a 20:30, ens acompanyarà Anabel Lorente per a presentar el seu llibre “True Story”.

Aquest, és un llibre que troba els seus orígens en una sèrie de vídeos curts animats que la mateixa Anabel va crear per explicar històries reals relacionades amb el masclisme. La sèrie va tenir molt bona acollida, però quan l’autora va passar per una depressió, va decidir aparcar la sèrie per un temps i centrar-se a escriure.

Aquests textos que va escriure, i que també ha il·lustrat l’autora, componen el seu primer llibre “True Story” i ens expliquen un conjunt d’històries sobre el masclisme i la salut mental. Ens parlen de diferents maltractaments, d’assetjaments, de la percepció del cos femení, de l’heteronormativitat, de la soledat, de les desigualtats, de les cures de la llar, del suïcidi, dels trastorns alimentaris i del coratge, i ens transmeten diferents missatges.

La majoria de les històries són seves o de persones del seu entorn, però les ha escrit en tercera persona perquè creu que moltes persones poden haver-les viscut o sentir-s’hi identificades, així que no són només seves.

Aquesta és una activitat gratuïta, online i oberta a totes les persones interessades.

Per a inscriure’s, només és necessari escriure a formacio@activament.org i un dia abans de la presentació del llibre s’enviarà per correu electrònic l’enllaç a la sala virtual a totes les persones inscrites.

Us hi esperem!

Comentarios: