Criadas y Señoras

     Arribem a final de mes i a… Una nova sessió del CineFòrum!!! Avui, divendres 31 de maig, veurem “Criadas y Señoras”, una comèdia basada en el best seller de Kathryn Stockett, amb Emma Stone i Octavia Spencer, guanyadora de l’Oscar i el Globus d’Or a la millor actriu de repartiment per aquesta actuació.

      La pel·lícula ens fa reflexionar, divertint-nos, sobre la discriminació racial, el patriarcat, les diferències socials i altres formes de dominació. En to de comèdia, el film ens ensenya com la presa de consciència i l’organització per part d’un col·lectiu discriminat pot canviar una situació injusta. Un missatge que ens ensenya a trencar el silenci per a lluitar contra els prejudicis.

      El CineFòrum, organitzat per Ràdio Nikosia, ActivaMent i Saräu, és una activitat gratuïta i oberta a totes les persones que vulguin assistir, pensada per a gaudir, compartir i reflexionar. Si vols passar una bona estona, gaudint d’una comèdia intel·ligent i de les reflexions compartides, vine al CineFòrum.

      Nosaltres et convidem també les crispetes!!! (Cortesia de Frit Ravich). Al Centre Cívic Convent Sant Agustí, C/ Comerç 36, Barcelona. Avui ​​divendres 31/05, a les 19h. T’esperem!!!

Comentarios: