[metaslider id=”39200″]

Aquesta primavera, ActivaMent Osona organitza una excursió seguint la Ruta de Senderisme per Sant Julià de Vilatorta. El proper diumenge 29 de març, una activitat per gaudir de la natura i cuidar la nostra salut, compartint una caminada.

Senzilla i agradable caminada amb origen i final al parc de Les 7 Fons de Sant Julià de Vilatorta. La major part del recorregut segueix el traçat del camí de la Carena. Passa per les restes del Castell de Bellpuig, la Creu de Montagut, el Bolet de Pedra, la riera de Sant Julià i s’arriba a la Font de la Riera. Des d’aquest punt es retorna a Sant Julià de Vilatorta pel mateix traçat.

El punt de sortida i arribada es el pàrquing de Les 7 Fonts, a les 10h del mati. La durada prevista de l’excursió es de aproximadament 3h. És apta per a tothom, amb una passejada per pista de terra ampla. Es recomana portar aigua.

En finalitzar, qui vulgui pot quedar-se a dinar o fer el vermut al Bar-Restaurant davant del pàrquing (entrepans, plats combinats, tapes, etc.).

Una activitat gratuïta, oberta a totes les persones que vulguin participar. Podeu apuntar-vos fins al 23 de març. Per a més informació osona@activament.org.

Comentarios: