Benvolgudes lectores, aquest dimarts 18 no vam publicar cap article i lamentem comunicar-vos que preveiem que durant un curt termini de temps no podran aparèixer nous articles.

Tenim el compte de Twitter d’ActivaMent temporalment restringit. Estem investigant la causa i mirant de resoldre-ho com més aviat millor. Per aquest motiu no podem fer arribar els vostres articles als més de 8.200 seguidors que tenim a Twitter.

Valorem molt tant les vostres aportacions com les lectures que cada setmana, any rere any, tenim. Ens sentim orgulloses que els articles arribin a un nombre tan gran de persones. La web d’ActivaMent rep un milió de visites anuals, gràcies a vosaltres! I volem que continuï sent així.

Des de l’Assemblea d’ActivaMent i l’equip d’edició del Blog hem decidit que per respecte a les nostres autores i perquè els articles arribin a totes les persones que fidelment ens segueixen, però també a qui hi entra a través de Twitter o de tant en tant, és millor interrompre breument la publicació. Aquesta aparent aturada pot durar una o dues setmanes, o una mica més. Us demanem una mica de paciència.

Tenim més articles en cua, esperant a ser publicats. I ens podeu continuar fent arribar els nous que tingueu. L’equip d’edició no s’ha aturat. I tan bon punt sigui possible publicar i fer arribar els vostres articles de nou, es reprendrà la publicació.

El blog no existeix sense vosaltres, i és per vosaltres, perquè sigueu àmpliament llegits, per què hi trobeu diferents testimonis, per qui ens aturem. Continueu escrivint-nos. Aviat tornarem a posar-nos en marxa. De seguida que puguem us informarem de la represa de la publicació.

Una abraçada amigues!

Comentarios: