Ha començat un nou semestre del “Taller de moviment expressiu, sistema Riu Obert“, a Vilanova i la Geltrú. Un espai de creixement personal, des del re-descobriment del cos i l’escolta d’un mateix, obrint noves possibilitats de moviment, noves formes d’expressió, re-connectant amb les sensacions i les emocions per a una millor gestió de les mateixes, descobrint els suports propis i els del grup, aprenent a (con)viure, amb més autenticitat, vitalitat i alegria. Per expressar i explorar tot allò que el nostre cos ens vol dir.

Una formació impartida per Noemí Hernández, arte-terapeuta per a la intervenció social i terapeuta psico-corporal. Una activitat gratuïta, organitzada per ActivaMent Garraf – Penedès, amb el suport de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, oberta a totes les persones que vulguin assistir. Hi ha places disponibles!

El taller es realitza al Centre Cívic la Geltrú (Pl. Associació Alumnes Obrers, 1), cada dilluns de 16h a 18h. Vine i prova una sessió! Més informació: garraf@activament.org.

Comentarios: