La Subdelegació d’Osona d’ActivaMent us convida a participar d’un taller per a la moderació de Grups d’Ajuda Mútua. En aquest, cas, una sessió dedicada a aprendre com realizar les acollides. Una activitat gratuïta, orientada a les persones que passen o han passat un problema de salut mental i que volen començar un GAM i/o que volen conèixer què és i com funcionen aquests espais de suport mutu.

Qui passem un problema de salut mental, sovint hem de fer front a dificultats afegides que no depenen pas del problema de salut mental, sinó de la reacció social i altres barreres pròpies i alienes que solen presentar-se. La solitud, la pèrdua de vincles, la incomprensió, els prejudicis, la discriminació, etc., solen ser més difícils de superar que els propis símptomes, agreujant el patiment i empitjorant les possibilitats de recuperació. Per donar resposta a aquestes necessitats, existeixen els Grups d’Ajuda Mútua. La formació permetrà engegar un d’aquests espais de suport mutu al territori.

El Taller com fer les acollides a un GAM es farà el dia 13 de febrer, de 16:30h a 18:30h, al Centre Cívic Can Pau Raba (C/ Raval Cortines, 24), de Vic.

Per més informació, pots escriure a: osona@activament.org o trucar al telèfon 639 53 19 91. T’hi esperem!

Comentarios: