El proper diumenge, 14 novembre, ActivaMent Osona organitza una Excursió al Camp d’aviació de Sant Julià de Vilatorta. Una ruta curta que passa pels indrets més significatius de l’antic aeròdrom del pla de la Quintana, a Sant Julià de Vilatorta. La ruta transcorre per la majoria d’elements que formaven part del camp d’aviació que hi va haver durant la Guerra Civil: varis refugis, un hangar i un polvorí. Es tracta d’un recorregut planer, ben indicat i fàcil per fer en família.

El punt de sortida i arribada és al pàrquing de Les 7 Fonts, a les 9:30h del mati. La durada prevista de l’excursió és de aproximadament 3h. Es recomana portar aigua, una mica de menjar i calçat adequat.

Qui vingui en transport públic des de Barcelona pot agafar el tren de RENFE, de Plaça Catalunya, a les 7:54h (arriba a Vic a les 9:13h). A Vic hi haurà transport fins Sant Julià.

Una activitat gratuïta i oberta a persones sòcies, familiars i amics/amigues. Més informació i inscripcions: 938 88 75 83 (Enric) i osona@activament.org

Comentarios: