[metaslider id=14923]

Aquest diumenge, 2 de desembre, els membres de la subdelegació d’Osona d’ActivaMent vam fer una passejada per la Ruta dels Molins, entre Sant Julià de Vilatorta i Calldetenes. La passejada va ser una proposta de l’assemblea de Vic, per tal d’esbargir-nos i fer una activitat grupal. Ens vàrem trobar al pàrquing del Parc de les Set Fonts de Sant Julià de Vilatorta a les 11h del matí. Vuit persones vàrem iniciar el trajecte, i el company Enric Vives, que coneix bé la zona, ens va guiar per tot el recorregut d’unes 2 hores de durada.

Vam gaudir d’un dia assolellat, en el que la naturalesa del camí, amb diferents rieres i rierols, canals, basses, salts d’aigua, masies i antics molins de farina, en els que ens vam aturar per saber com funcionaven en temps passats. Malgrat no vam poder accedir a l’interior de cap dels molins, l’Enric Vives va saber respondre tots els nostres dubtes.

El passeig, envoltats d’una naturalesa excepcional, va ser molt ben valorat per tots els participants i ens proposem fer noves excursions, passat l’hivern, de cara a la primavera.

L’activitat, gratuïta, estava oberta a qualsevol soci d’ActivaMent que hi volgués prendre part, i va acabar amb un cafè al bar del mateix Parc de les Set Fonts. Llavors cadascú se’n va anar a casa seva.

Per més informació sobre la nostra subdelegació us podeu adreçar al correu: osona@activament.org

Comentarios: