RàdioAktiva, un programa alternatiu, un informatiu diferent, un espai per a la diversitat, un altaveu pel col·lectiu de persones psiquiatritzades, una forma de lluitar contra el malestar psíquic i les causes que el provoquen o el sostenen, com la discriminació en totes les seves formes. És una manera de donar-nos veu a les persones a qui moltes vegades ens falta, per aixecar-la contra la injustícia. Ho farem de formes tan diverses com diverses som les persones, amb la il·lusió de crear un magazine de ràdio interessant i combatiu. Un programa de Miguel Dubra, a Ràdio Farró, la nova ràdio comunitària del Centre Cívic Vil·la Urània.

Programa 6 de RàdioAktiva. uTOpia Barcelona és una xarxa d’entitats d’arts escèniques que practiquen el Teatre de les Oprimides per dur a terme processos col·lectius d’empoderament i canvi social, amb espectacles protagonitzats pels grups invisibilitzats per incidir en la realitat, impactar en el territori i qüestionar el model de societat. Per explicar-nos tot això ens visita Miriam Camps, cofundadora de uTOpia junt amb Antonio Masegosa. I tenim a la col·laboradora del programa Mònica Civill per parlar-nos de Brots, una companyia de teatre de les oprimides, aquesta centrada en els problemes de salut mental.

No falten avui tampoc ni l’inefable Hernán Maria Sampietro, que ens porta l’entrevista a Mario Pellejer, il·lustrador de la novel·la gràfica Desmesura, ni Miguel Dubra.

Comentarios: