RàdioAktiva, un programa alternatiu, un informatiu diferent, un espai per a la diversitat, un altaveu pel col·lectiu de persones psiquiatritzades, una forma de lluitar contra el malestar psíquic i les causes que el provoquen o el sostenen, com la discriminació en totes les seves formes. És una manera de donar-nos veu a les persones a qui moltes vegades ens falta, per aixecar-la contra la injustícia. Ho farem de formes tan diverses com diverses som les persones, amb la il·lusió de crear un magazine de ràdio interessant i combatiu. Un programa de Miguel Dubra, a Ràdio Farró, la nova ràdio comunitària del Centre Cívic Vil·la Urània.

Programa 2.03 de RàdioAktiva. Avui ens visita el poeta i activista Miguel Ángel Salcedo. Parlem de poesia, de les metàfores que ens permeten expressar allò innefable i sovint, innenarrable d’altra manera. Coneixerem la seva nova obra: “VVersos que lindan con el irreal”, i també a la persona i la profunditat de la vida que hi ha darrera de les pàgines de paper que recullen els seus versos. A més a més, reflexionem d’activisme i Orgull Boig.

Comptem al programa amb les col·laboracions habituals d’Hernán Maria Sampietro i Grecia Guzmán. Condueix el programa Miguel Dubra.

Comentarios: