RàdioAktiva, un programa alternatiu, un informatiu diferent, un espai per a la diversitat, un altaveu pel col·lectiu de persones psiquiatritzades, una forma de lluitar contra el malestar psíquic i les causes que el provoquen o el sostenen, com la discriminació en totes les seves formes. És una manera de donar-nos veu a les persones a qui moltes vegades ens falta, per aixecar-la contra la injustícia. Ho farem de formes tan diverses com diverses som les persones, amb la il·lusió de crear un magazine de ràdio interessant i combatiu. Un programa de Miguel Dubra, a Ràdio Farró, la nova ràdio comunitària del Centre Cívic Vil·la Urània.

Programa 2.02 de RàdioAktiva. Avui reflexionem sobre la importància del suport mutu i el programa de GAM. Parlarem dels origens d’aquests grups, la seva importància per altres col·lectius oprimitis, el seu paper en la superació del rol de malalt i què ens aporta a nosaltres moderar-los.

Comptem al programa amb Rosa García i Dani Ferrer, presidenta i vicepresident d’ActivaMent, i amb les col·laboracions habituals d’Hernán Maria Sampietro i Grecia Guzmán. Condueix el programa Miguel Dubra.

Comentarios: