RàdioAktiva, un programa alternatiu, un informatiu diferent, un espai per a la diversitat, un altaveu pel col·lectiu de persones psiquiatritzades, una forma de lluitar contra el malestar psíquic i les causes que el provoquen o el sostenen, com la discriminació en totes les seves formes. És una manera de donar-nos veu a les persones a qui moltes vegades ens falta, per aixecar-la contra la injustícia. Ho farem de formes tan diverses com diverses som les persones, amb la il·lusió de crear un magazine de ràdio interessant i combatiu. Un programa de Miguel Dubra, a Ràdio Farró, la nova ràdio comunitària del Centre Cívic Vil·la Urània.

Programa 2.05 de RàdioAktiva. Avui ens visita el cantautor Javi Jareño, qui ha presentat el seu últim àlbum: “Abrazar la vida”, i ens ha parlat del seu proper projecte discogràfic. Al programa escoltem la seva versió de Abrazar la vida feta amb Paula Neder, i compartím reflexions sobre llibertat, democràcia i respecte pels drets humans.

Comptem al programa amb les col·laboracions habituals d’Hernán Maria Sampietro i Grecia Guzmán, més la presència de Laura Jareño. Condueix el programa Miguel Dubra.

Comentarios: