RàdioAktiva, un programa alternatiu, un informatiu diferent, un espai per a la diversitat, un altaveu pel col·lectiu de persones psiquiatritzades, una forma de lluitar contra el malestar psíquic i les causes que el provoquen o el sostenen, com la discriminació en totes les seves formes. És una manera de donar-nos veu a les persones a qui moltes vegades ens falta, per aixecar-la contra la injustícia. Ho farem de formes tan diverses com diverses som les persones, amb la il·lusió de crear un magazine de ràdio interessant i combatiu. Un programa de Miguel Dubra, a Ràdio Farró, la nova ràdio comunitària del Centre Cívic Vil·la Urània.

Programa 4 de RàdioAktiva. Avui parlem de Desmesura, el còmic de Fernando Balius i Mario Pellejer… I ho fem amb els seus autors! Avui escoltareu a Balius, el guionista, en el proper programa a Pellejer, l’il·lustrador.

A més, presentem a dues companyes d’ActivaMent que encara no havien passat per l’estudi, Laura Jareño i Mònica Civill, que prometen tornar-hi. No faltem avui tampoc Hernán María Sampietro, José Luis Mestre i Miguel Dubra.

Comentarios: