El dilluns 30 de desembre, a les 16h, organitzem una Visita Guiada al Castell de Montjuïc. Una activitat organitzada dins del proyecto de “Sortides Culturals”, de l’Àrea d’Art i Cultura d’ActivaMent.

El recorregut ens permetrà descobrir la història i l’arquitectura del castell, visitant llocs que no estan oberts al públic, com els calabossos, la torre de guaita o la cisterna. La seva ubicació excepcional dalt del cim de la muntanya de Montjuïc converteix el conjunt monumental en un excepcional mirador de Barcelona que ens permetrà gaudir de la muntanya i de la ciutat des d’una altra perspectiva.

Per anar-hi, hi haurà dos punts de trobada: a la mateixa porta del Castell, a les 15:45h; o a la parada del Bus 150 de Plaça Espanya, a les 15:25h. A més, un cop acabada la visita, anirem a un bar del barri a fer un got i comentar el que hem vist.

Una activitat oberta a totes les persones que vulguin assistir-hi. La visita te un cost de 2€. Si estàs interessat/da a participar, pots inscriure’t escribint a art@activament.org. T’esperem!

Comentarios: