Després d’uns temps tan complicats i abans de començar les vacances d’estiu: celebrem el Dia de les persones Sòcies a ActivaMent!

Com cada any, celebrarem el nostre activisme en salut mental, la lluita que portem endavant per fer el nostre món més just i inclusiu, i el fet d’haver-nos trobat en aquest camí.

Ho farem dinant plegades al restaurant “La llesca” de Sant Andreu (C/ Malats, 24. 08030 Barcelona), el dijous 28 de juliol. Ens trobarem a les 13 h a la porta del restaurant.

El Dia de les persones Sòcies és una celebració construïda de manera col·lectiva, pensada per gaudir, conèixer-nos millor i animar la gent a participar activament en els projectes de l’associació, reunint-nos totes les delegacions territorials i totes aquelles persones a les quals us agrada el que fem i ens voleu conèixer i, potser, formar-ne part… Així que: us hi esperem a totes i a tots!

Cadascú haurà de pagar 8 € pel menú (l’entitat es farà càrrec de la diferència de preu fins a arribar al preu complet del menú). Els extres, fora del menú, aniran a càrrec de qui els demani.

Si t’hi vols apuntar, escriu indicant el teu nom i el teu telèfon (perquè et puguem contactar) a: activament@activament.org

Comentarios: