El dimarts 11 de maig, de 18.00 h a 20.00 h, ens trobem amb Alberto Vásquez Encalada per a conversar sobre el dret a decidir.

L’Alberto Vásquez és un advocat i activista peruà pels drets de les persones amb discapacitat. És assessor sènior del Center for Inclusive Policy (CIP), president de Sociedad y Discapacidad (SODIS) i integrant de la Redesfera Latinoamericana de Diversidad Psicosocial. Va treballar com a coordinador de recerques durant el mandat de Catalina Devandas com a Relatora Especial sobre els drets de les persones amb discapacitat de les Nacions Unides. També ha participat en diversos processos de reforma legislativa al seu país, incloent-hi la reforma que va reconèixer la capacitat jurídica de les persones amb discapacitat.

En el Conversatorio parlarem sobre el dret a la capacitat jurídica i els sistemes de suports des de la perspectiva de les persones amb discapacitat i/o diversitat psicosocial.

Aquest és un esdeveniment virtual, obert i gratuït.

Les inscripcions poden realitzar-se enviant un correu a: formacio@activament.org, des d’on s’enviarà un recordatori i l’enllaç a la sala virtual un dia abans de la trobada a les persones que s’hagin inscrit.

Comentarios: