El proper dissabte 3 d’abril, a les 12h, organitzem una visita guiada a l’exposició , “Aixafem el feixisme. El Comissariat de Propaganda de la Generalitat de Catalunya,1936-1939”, al Palau Robert. Una activitat organitzada dins el projecte de “Sortides Culturals”, de l’Àrea d’Art i Cultura d’ActivaMent.

L’exposició ens explica els mitjans i les estratègies persuasives que va fer servir el Comissariat per defensar les polítiques de progrés social i les llibertats democràtiques i nacionals. L’exposició no només reconstrueix i difon les accions persuasives que va portar a terme la Generalitat durant el conflicte bèl·lic, sinó que també les contextualitza i n’explica els motius. Veurem un centenar de fotografies de l’època i una trentena de cartells originals, a més de diversos llibres, publicacions i altres objectes de propaganda, incloent una carta de Salvador Dalí.

Després farem una tertúlia sobre la visita a una cafeteria de la zona.

La visita és gratuïta. Les places son limitades, podem ser un grup de només 10 persones. Les mesures d’higiene i seguretat estaran garantides, per això es demana l’ús mascareta.

Per apuntar-te escriu un correu a sortidesculturals@activament.org. Ens trobem a les portes del Palau Robert (Passeig de Gràcia, 106), a les 11:40h. T’hi esperem!

Comentarios: