Aquesta setmana hem estat al programa La República, de Ràdio Sant Vicenç dels Horts, per a reflexionar sobre salut mental, la Marató de TV3, i tot això que no s’ha parlat a la nostra televisió pública.

Segons totes les dades estem davant un fort augment dels malestars psicosocials i de la psicopatologització de la població. La pandèmia ha agreujat una situació que ja venia de lluny amb l’aplicació de mesures capitalistes neoliberals, com els contractes precaris, els salaris baixos, l’atur, les persones expulsades a l’exclusió social, l’encariment de l’habitatge, les dificultats per tenir unes condicions de vida digna…

Per què hi ha hagut tanta crítica a la perspectiva de La Marató de TV3? De què hem perdut l’oportunitat de parlar a la televisió pública? Què podem fer com a societat per fer front a l’actual situació?

De totes aquestes qüestions parlen en Jordi Relaño, del col·lectiu Lo Común, i el nostre company Hernán Sampietro. La República és un espai de participació i tertúlia ciutadana, dirigit per Alfons Bech, que s’emet cada dimarts de 20h a 21h.

Si t’has perdut el programa, aquí pots escoltar el podcast:

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

 

Comentarios: