El proper Divendres 11 de maig participem a la 5a edició de la Festa de la Diversitat Cultural, a la Plaça de la Vila, de Vilanova i la Geltrú. Una festa que es celebra des de l’any 2014, en commemoració del Dia Mundial de la Diversitat Cultural i el Desenvolupament, amb l’objectiu de promoure el reconeixement de les diverses cultures presents a la ciutat i de donar a conèixer les entitats que treballen, dia a dia, per afavorir la convivència des del respecte a la diferència.

Des d’ActivaMent Garraf – Penedès participarem ed’aquesta festa familiar en les següents activitats: Flashmob del Taller de Clown de la nostra delegació (17:50h), una carpa informativa sobre ActivaMent Delegació Garraf – Penedès (de 17 a 20h), i per últim, a l’espai gastronòmic tindrem  refrescos, broquetes vegetals, de fruita, i broquetes de botifarra (des de  les 17 a les 22:30h). Tot amenitzat amb actuacions musicals i de danses tradicionals al llarg de tota la tarda.

Les entitats i projectes que fan possible la Festa de la Diversitat Cultural són: ActivaMent Catalunya Associació, Associació Alma Calí, Associació Cat-Fogni + Diappo Ak-Teranga, Associació Compartir Experiències (Compex), Associació Cultural Arts Marcials Xineses, Associació Cultural Ball d’Enveja, Dakini Dance Associació Danses Indies & Creativa, Associació Ecoconscient, Associació Elna, Bordegassos de Vilanova i la Geltrú, Creu Roja, Associació El Singlot, Falcons de Vilanova i la Geltrú, Associació Jodour Wa Afak, Mézclate conmigo, ONG Mans Unides, Grup de joves LGTBI i aliats, dones del taller DID (Dona, Identitat, Diversitat) i Taller de ritmes i sons urbans de l’Oficina Jove.

Si voleu passar una bona estona, esteu toets convidades el divendres 11 de maig, des de les 17h fins les 22:30h, a la Plaça de la Vila de Vilanova i la Geltrú. Per més informació: garraf@activament.org / 603790063.

Comentarios: