[:ca]

Des d’ActivaMent Garraf-Penedès us presentem el nou Taller de Clown, per primera vegada, a Sant Pere de Ribes!

Volem convidar-vos a aquest espai on desenvolupar l’art i el sentit de l’humor. També ens ajudarà a connectar amb la nostra vulnerabilitat com a força escènica creadora. En definitiva, una gran oportunitat de creixement personal concebut des de i per a la inclusió.

El taller estarà a càrrec de Joan Pascual, expert en clown i arts escèniques. De la seva mà aprendrem jugant a lliurar-nos de prejudicis i pors, per perdre la vergonya a parlar en públic i desenvolupar l’autoestima.

Les sessions començaran el proper 21 de març, amb una presentació per part del tallerista, i es realitzaran els dijous, de 17h a 19h, al Centre Cultural El Local (C/ Eduard Maristany, cantonada Onze de Setembre).

L’activitat és gratuïta i oberta a tothom que vulgui asistir, organitzada amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes i la Fundació Pinnae. Degut el nombre limitat de places, reserva ja escrivint a garraf@activament.org o trucant al telèfon 603790063.

[:es]

¡Desde ActivaMent Garraf-Penedès os presentamos el nuevo Taller de Clown, por primera vez, en Sant Pere de Ribes!

Queremos invitaros a este espacio donde desarrollar el arte y el sentido del humor. También nos ayudará a conectar con nuestra vulnerabilidad como fuerza escénica creadora. En definitiva, una gran oportunidad de crecimiento personal concebido desde y para la inclusión.

El taller estará a cargo de Joan Pascual, experto en clown y artes escénicas. De su mano aprenderemos jugando a librarnos de prejuicios y miedos, para perder la vergüenza a hablar en público y desarrollar la autoestima.

Las sesiones empezarán el próximo 21 de marzo, y se realizarán los jueves, de 17h a 19h, en el Centre Cultural El Local (C/ Eduard Maristany, esquina Onze de Setembre).

La actividad es gratuita y abierta a todas las personas que quieran asistir, organizada con la colaboración del Ajuntament de Sant Pere de Ribes i la Fundació Pinnae.  Debido el número limitado de plazas, resérvala ya escribiendo a garraf@activament.org o llamando al teléfono 603 790 063.

[:]

Comentarios: