Vius a Sant Pere de Ribes? Tens més de 16 anys? Des d’ ActivaMent Delegació Garraf-Penedès  necessitem el teu suport! Et demanem el teu vot pel projecte que presentem als Pressupostos Participatius de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes. Una oportunitat per decidir les accions i projectes del teu municipi.

Desprès de resultar premiats l’any passat i d’implementar amb èxit el projecte aquest any, ens presentem de nou als pressupostos per donar continuïtat al treball: “Sumen experiències en Salut Mental als instituts”. Un projecte de sensibilització comunitària en salut mental, ofert en primera persona per qui vivim amb un diagnòstic psiquiàtric, orientat als alumnes de secundària (4rt d’ESO) del municipi de Sant Pere de Ribes. Per portar a la comunitat, en concret a la gent jove, un punt de vista diferent (no distorsionat, no discriminatori) de la salut mental i de les persones que patim un trastorn en salut mental. El projecte es basa en l’oferiment d’un seguit de sensibilitzacions, que inclouen una xerrada sobre salut mental, unes històries de vida i diferents dinàmiques participatives.

Com ens pots ajudar? Entra a aquest enllaç de l’Ajuntament: Vota els pressupostos participatius de Sant Pere de Ribes.

On hi ha la butlleta de votació, i a l’apartat o categoria 2: PROJECTES SOCIALS O CULTURALS, amb el codi 20 apareix el nostre projecte “Sumen experiències en Salut Mental als instituts”, aquí pots votar i qualificar. Tens fins al 28 d’octubre, per registrar-te i votar.

Per més informació del projecte, pots descarregar-lo aquí: Sumem experiències en Salut Mental.

Agraïm el teu suport i difusió.

Comentarios: