Culmina un dels projectes que més somriures generen entre les nostres amigues i amics! ActivaMent – Delegació Garraf-Penedès us anuncia i convida a l’acte final del Taller de Clown “Emociona’t“, amb una performance (acte teatral-creatiu), una intervenció social que farem al carrer, en plena via pública, oberta a tots i totes els que desitgeu assistir-hi.

En el present taller hem experimentat un creixement emocional enriquidor, facilitador del nostre bon sentit de l’humor, tendresa i connexió amb la nostra innocència i vulnerabilitat, per mitjà d’aquesta força creadora que es genera a escena, la interpretació amb entrega als demés.

Hi ha un clown a cadascuna de nosaltres, per poc que ho busquem, i amb ell hem après i jugat, ens ha donat un cop de mà per lliurar-nos de prejudicis, por i vergonyes diverses, per a gestionar les emocions i,  per desenvolupar la nostra autoestima valorant vulnerabilitats i la debilitat que de vegades ens acompanya.

Vanesa Rise, com a especialista encarregada del taller, ha compartit la seva cultura amb nosaltres i l’hi agraïm.

La performance tindrà lloc el proper dissabte 1 de juliol a les 18 hores, a la Plaça de les Cols de Vilanova i la Geltrú. Si necessiteu qualsevol informació, Teresa Milà us atendrà encantada al 603 79 00 63.

No us ho perdeu!

Comentarios: