ActivaMent Garraf – Penedès us convida als actes de celebració del Dia Mundial de la Salut Mental, organitzats a la Comarca del Garraf. En primer lloc,  el  dijous 5 d’Octubre a les 11hs, tindrà lloc la conferència: “Rehabilitació i més enllà”. Participarà la nostra companya i vocal de la delegació Teresa Milà, qui ens parlarà del paper tant important que té l’associacionisme i l’activisme pel nostre col·lectiu, posant en relleu com incideix en el nostre Procés de  Recuperació  i d’Empoderament.

Aquest acte l’organitzarà el Servei de Rehabilitació Comunitària del Garraf.  Assistiran com a ponents:

  1. Mar Gracia Franco, psicòloga coordinadora del Servei de Rehabilitació Comunitària Baix Llobregat del Parc Sanitari San Joan de Deu.
  2. Elisabeth Carrasco Falcó, responsable de Desenvolupament Solidari del Parc Sanitari San Joan de Deu.
  3. Teresa Milà Segura, vocal i representant de la nostra delegació Garraf Penedès.

Tindrà lloc al Centre Cívic La Geltrú, Plaça Associació Alumnes Obrers, 1, de Vilanova i la Geltrú. En acabar es farà un petit refrigeri i una petita representació/coreografia a càrrec del Servei de Rehabilitació Comunitària del Garraf.

En segon lloc, el dimarts 10 d’octubre  a les 12h, participarem amb la lectura del Manifest per la Salut Mental, en la veu de la nostra companya Teresa Milà. L’acte tindrà lloc a la Plaça de la Vila, 12, de Vilanova i la Geltrú.

Després hi haurà una actuació a càrrec de la coral de l’AFAMMG (Associació de Familiars d’Afectats amb Malaltia Mental del Garraf), amb el títol “Amb una sola veu”, Organitza la Taula de Salut Mental del Garraf.

Si esteu per la comarca, us hi esperem!

Comentarios: