Continuem  amb el cicle: “Sentir Salut Mental. Parlant de salut mental amb naturalitat”, un projecte de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, a través de  la Taula de Salut Mental i Addiccions, que ens ofereix tota una sèrie de xerrades i activitats a les biblioteques de la Ciutat. En aquesta ocasió amb un Cine-Fòrum. Una activitat gratuïta i oberta a totes les persones que vulguin assistir, pensada per gaudir, compartir i reflexionar.

El dimecres 30 de maig, veurem: “K-PAX, un universo aparte”, dirigida per Iain Softley. Una pel·lícula protagonitzada per Kevin Spacey i Jeff Bridges. El film ens narra la història de Prot, un pacient de psiquiatria que incideix en l’equilibri mental del Dr. Powell: afirma reiteradament que ve d’un altre planeta i anuncia que aviat deixarà la Terra. A més a més, altres pacients estan decidits a acompanyar-lo. Aquesta situació porta a Powell a dubtar de la seva capacitat per distingir la realitat de la fantasia.

Si vols passar una bona estona, gaudint d’aquesta pel·lícula i d’una tertúlia posterior vine al Cine-Fòrum. Dimecres 30 de maig, a les 18:30h, a la Biblioteca de Fondo de Santa Coloma de Gramenet (C/ Massenet, 28). Molt a prop del metro de Fondo Línia 1 i 9. Us hi esperem!

Comentarios: