El passat 24 d’Octubre a les 19h de la tarda a la biblioteca “Manuel de Pedrolo” de Sant Pere de Ribes, va tenir lloc la presentació del projecte “SUMEM EXPERIÈNCIES EN SALUT MENTAL”.

En aquesta presentació va participar una representant de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes juntament amb les nostres companyes, Teresa Milà (Vocal d’ActivaMent Garraf-Penedès) i Laura Jareño (Coordinadora de Suport Territorial d’ActivaMent Catalunya Associació).

“Sumem experiències en salut mental” és un projecte de la delegació ActivaMent Garraf-Penedès per fer sensibilització als instituts de Ribes-Roquetes, LLUITANT / EXPLICANT als nostres joves el que significa ESTIGMA / AUTOESTIGMA / TÒXICS i BULLING, alhora que col·laborem a visibilitzar i transformar la manera com ens tracta la societat només per patir un trastorn de salut mental.

Sense oblidar que a més, des de l’experiència en primera persona, podem donar estratègies per afrontar d’una millor manera un trastorn de Salut Mental i la seva recuperació. Tots tenim famílies, molts amb fills, ¡¡¡COM NO DONAR A CONÈIXER AQUESTS MALS MOMENTS I COMPARTIR LA NOSTRA EXPERIÈNCIA AMB ELS NOSTRES JOVES!!!

Us informem que ja tenim aprovat el projecte “Sumem experiències en salut mental” en el marc dels Pressupostos Participatius ’17 de St Pere de Ribes!

Donem les gràcies a l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes i també a totes les persones que ens segueixen a les xarxes socials, tant Facebook, Twitter com Instagram i comparteixen les nostres publicacions i notícies.

 

 

Gràcies de veritat a tots!

Continuem fent camí en Pro de la Salut Mental a la nostra comarca i, per descomptat, a tot lloc a on podem arribar.

Comentarios: