La IV Caminada Popular per la Salut Mental a Granollers, organitzada per les entitats que formen part de la Taula de Salut Mental, ha superat la xifra de participants de l’edició passada i ha congregat, aquest 7 d’octubre, més de 350 persones.

[metaslider id=”13984″]

El fet d’haver esgotat, un any més, les inscripcions, consolida d’èxit d’aquesta iniciativa. La caminada s’ha iniciat a les 10 del matí i ha tingut un recorregut de 8 quilòmetres per als adults i 4 per als infants, amb sortida i arribada al parc Torras Villà.

Després de l’arribada, s’han celebrat activitats per a tots els públics, com una botifarrada popular i animació infantil.  La participació visible d’ActivaMent Granollers ha consistit novament en l’oferiment d’un petit concert acústic a càrrec de la nostra companya Laura Jareño,  acompanyada per la guitarra de Jose Jareño. Ens van deleitar amb temes propis, bossa nova i versions vàries. També s’han sortejat cistelles amb productes ecològics a càrrec de la Fundació Viver de Bell-lloc.

Com a cloenda de l’acte, ha tingut lloc l’entrega de premis del Concurs de cartells pel Dia Mundial de la Salut Mental 2019 i del disseny de la samarreta de la caminada d’enguany.

Comentarios: