El proper dimecres 7 de novembre, a les 18h, comença el VI Cicle de cinema i salut mental a Bon Pastor. Una activitat pensada per construir diàlegs i apropar la salut mental als ciutadans i ciutadanes dels barris de Sant Andreu. Al cicle, cada setmana veurem una pel·lícula a una biblioteca, amb posterior debat i intercanvi d’opinions i experiències.

El cicle comença amb la pel·lícula “Wonder”, interpretada per Julia Roberts i Owen Wilson. El film ens narra la història d’Auggie Pullman, un nen que va néixer amb una malformació facial. Ara, després de 10 anys d’hospital i llargues temporades a casa seva, haurà de fer front a una gran repte: assistir per primera vegada a l’escola i provar d’encaixar entre els seus nous companys i professors, demostrant que tot i el seu físic és un nen com un altre qualsevol.

Des dels Serveis de Salut Mental de Sant Andreu s’aposta per uns serveis integrats en el territori, on els espais comunitaris facilitin el compartir idees, preocupacions i desitjos. Aquest VI Cicle de Cinema i Salut Mental, a través de quatre pel·lícules pretén obrir l’intercanvi i el diàleg al voltant de grans temes: les emocions, el gènere, les addiccions, etc.

Una activitat gratuïta, pensada per a gaudir i reflexionar, organitzada pels Serveis de Salut Mental d’Adults de Sant Andreu, la Xarxa de Biblioteques de Barcelona, el programa KMK d’AREP, el CAS Garvibent, el CC Baró de Viver i ActivaMent Catalunya Associació, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona.

El 7 de novembre, a les 18h, a la Biblioteca Bon Pastor (C/ de l’Estadella, 64). Us hi esperem!

Comentarios: