[metaslider id=”17311″]

El 8 de febrer vam facilitar formació antiestigma en salut mental a les aproximadament 10 treballadores dels 5 centres cívics de Granollers. Tingué lloc, durant 1h 30 min, al centre cívic Nord, seu de la majoria de les activitats de la delegació.

L’acció s’emmarca dins del Pla Local Antiestigma i està relacionada amb el projecte fotogràfic Pots mirar sense jutjar? L’eix central és un tòtem, amb 9 retrats emocionals, que s’exhibirà durant 1 setmana a les portes de cadascun dels centres cívics. Per això es cregué convenient una formació prèvia al personal per, primer, poder resoldre possibles preguntes i dubtes del públic que s’acosti aquells dies. I, segon, per reflexionar i millorar, si cal, l’atenció que actualment es dóna des d’aquests equipaments a les persones amb una problemàtica de salut mental.

En la sessió vam explicar, amb l’ajuda de la tècnica de Salut Pública, en què consisteix el Pla, les definicions de salut i salut mental, el concepte d’estigma, els principals prejudicis i què podem fer per abordar-los. Al final, la fotògrafa responsable del projecte, Beatriz Burgos d’ActivaMent Granollers, va parlar específicament d’aquesta proposta artístic-comunitària, que veurà la llum al mes de juny.

Us mantindrem informades!

Comentarios: