Fotobarrera     La nostra delegació berguedana d’ActivaMent Catalunya Associació ha organitzat, des del Berguedà, conjuntament amb altres entitats de la comarca el Concurs de Fotografia “Fotobarrera del Berguedà”, un certamen que pretén sensibilitzar sobre les barreres arquitectòniques del territori. A través de la fotografia es vol reflectir les barreres que hi ha als diferents municipis del Berguedà i les que provoquem les persones que hi viuen. Aquestes fotografies han de servir per prendre consciència col·lectiva sobre els problemes d’accessibilitat que es poden trobar moltes persones, i provocar reflexió entorn la manera de fer uns pobles i ciutats més accessibles on tothom hi pugui viure.

     Des del passat dia 7 de maig, les fotografies es poden fer arribar o per correu electrònic (fotobarrerabergueda@gmail.com) o a través de l´Instagram i Twitter amb l´etiqueta #barrerabergueda. També es podran penjar al Facebook www.facebook.com/concursfotobarrera2016/. S’han d’enviar o penjar a les xarxes socials fins al divendres 5 de juny. Entre totes les fotos presentades, el jurat format per membres de l´AFTDAO (Agrupació Fotogràfica Tallers d’Arts i Oficis de Berga) i membres de les entitats organitzadores, premiaran 9 fotografies amb obsequis aportats per empreses i entitats de la comarca. Les fotos premiades seran impreses i exposades en l´acte de presentació dels projectes de síntesi del CFGM (Cicle de Formació de Grau Mitjà) d´Atenció a les Persones en Situació de Dependència de l’Institut Guillem de Berguedà que es realitzarà la tercera setmana de juny al Pavelló de Suècia de Berga.

     Aquesta proposta sorgeix de la Taula de Diversitat Funcional del Berguedà en Xarxa, espai de participació i coordinació obert a totes les entitats, professionals i persones vinculades a l´àmbit de la salut i de les discapacitats. Les entitats que hem liderat la proposta som el CFGM d´Atenció a la Dependència de l’Institut Guillem de Berguedà que ha treballat molt intensament el projecte, la Creu Roja del Berguedà, Fòrum de Vida Independent, l´Oficina d´Inclusió Social del Consell Comarcal i la nostra delegació berguedana d’ActivaMent Catalunya Associació.

Comentarios: