Solsonès

     El dissabte 07 de novembre, amb la nostra delegació ActivaMent Berguedà hem fet la primera excursió fora de la nostra comarca. Hem anat a veure una comarca veïna, el Solsonès. El que hem fet és:

* Al matí hem pujat fins al CastellVell d’Olius per tenir una bona vista de tota la vila de Solsona.

* Al migdia hem passejat pels carrers del nucli antic de Solsona resseguint el perímetre interior de les seves muralles (carrer Castell, plaça Sant Joan, Carrer Regata, carrer Dominics, Consell Comarcal, carrer Sant Miquel, plaça de la Catedral, plaça del Bisbe, plaça Major, carrer Llobera, plaça Sant Pere, plaça del Camp, passeig Antoni Mª Claret…)

* Després hem anat a dinar a la zona de la cua de l’embassament de Sant Ponç, en un entorn fluvial, al costat del riu Cardener, al restaurant del Molí del Pont (a Olius).

* Per la tarda hem anat a la Vall de Lord passant per la presa i l’embassament de la Llosa del Cavall, per Sant Llorenç de Morunys, per La Coma i la Pedra fins a arribar a les Fonts del Cardener, per cert, molt carregades d’aigua de les darreres pluges de primers de novembre.

* La tornada ha estat molt divertida traçant moltes curves per la carretera que va de Sant Llorenç de Morunys fins a Berga.

     Aquesta excursió ha estat la primera de les diferents excursions que farem una vegada al mes fora de les rodalies de Berga i que s’organitzen dins del Club de Senderisme i Passejades de la nostra delegació per fomentar el contacte social del nostre col·lectiu. Una activitat gratuïta i oberta a totes les persones que vulguin participar, organitzada conjuntament amb el Banc del Temps del Berguedà, el Casal d’Avis de Berga i l’Associació Tagast.

     Us anirem informant de properes sortides!

Comentarios: