la-nou-del-bergueda

       Arriba la primer sortida de l’any del Club de Senderisme i Passejades, una activitat d’ActivaMent Berguedà. En aquesta ocasió, el diumenge 29 de gener visitarem la Nou del Berguedà.

       Una oportunitat per conèixer i/o gaudir d’un poble petit i bonic del  nostre país. Al llarg del dia, farem una excursió urbana, visitant la font del Salic, la mina de les Agudes, el Santuari de Lourdes, el Molí de l’Avellanosa i la iglesia de Sant Martí de la Nou.

Programa de la Sortida:

* 10:00 a 10:30 Acollida i coordinació a la plaça dels Països Catalans de Berga.

* 10:30 Sortida en cotxes particulars.

* 11:00 Arribada a la Nou del Berguedà. Farem el got i passejarem pel * poble visitant els punts de més interès del Centre Històric.

* 14:00 Dinar amb un àpat tradicional del poble.

* 16:30 Tornarem cap a Berga.

* 17:00 Hora prevista d’arribada a Berga.

 L’excursió és una activitat oberta a totes les persones que vulguin participar. Si esteu interessats en fer la visita a la Nou del Berguedà, teniu temps per apuntar-vos fins al martes 24 de gener a la mitja nit. Per confirmar la vostra assistència, podeu escriure a bergueda@activament.org o bé trucar al 616 68 52 85 o al 689 64 66 90.

Preu Socis d’ActivaMent, amics i familiars de totes les delegacions: 5€ tot inclòs. Preu No Socis: 22€ tot inclòs. Us hi esperem!!!

Una activitat organitzada amb la col·laboració d’Obertament.

Comentarios: