Cocina Saludable

     Ha començat el Taller Intensiu de Cuina Saludable i encara queden places disonibles!!! Perquè som el que mengem i la nostra salut depèn, en gran mesura, dels aliments que consumim. Per això en aquest taller parlarem dels ingredients que no poden faltar a la nostra cuina i aprendrem a utilitzar-los en receptes senzilles i saboroses per al dia a dia.

     Una activitat participativa, per aprendre cuinant en petits equips de 4 persones, a on la preparació dels aliments es farà de manera grupal i, al final de cada classe, menjarem el que hem preparat!!! A cada sessió elaborarem 3 plats, per compartir desprès al dinar amb la resta de companys/es.

     El taller constarà de 8 sessions amb una durada de 3 hores cadascuna; cada dimecres de 11: 30h a 14: 30h, a partir del 18 de gener. AL Centre Cívic Vil·la Florida, C/ Muntaner, 544. Una activitat oberta al barri i a totes les persones que vulguin assistir-hi. Amb un preu de 24 € per a tot el curs.

     La formació està impartida per Mireia Tarrès, llicenciada en Medicina, Màster en Naturòpatia (Col·legi de Metges de Barcelona) i Màster en Nutrició; i per Ivanna Gómez, Dietista amb Especializació Naturista (Us contem un secret: Ivanna és qui fa la majoria dels tallers de cuina de tots els centres cívics de Barcelona, però a un preu elevat. Nosaltres te’l podem oferir pràcticament gratuït, gràcies al recolzament d’Obertament).

     Encara queden poques places!!! Si vols participar, escriu a activament@activament.org o truca al 609044803.

Amb la col·laboració de:

     obra_social_la_caixa

Comentarios: