tallercalaixdesastre-2

Il·lustració © Sergi Balfegó

     Comença el nou taller de risoteràpia, “Calaix de Sastre”, a la nostra Delegació de la Catalunya Central. El taller serà un espai amable i respectuós en el que treballarem la confiança en nosaltres mateixos a través de l’humor. Comptarem amb diferents recursos creatius (relaxació, jocs, danses, expressivitat…) que tindran com eix principal el riure i que ens ajudaran a conèixer-nos millor, tant a nosaltres mateixos com els demès. Serà una espècie de calaix de sastre on descobrirem totes les eines que tenim dins nostre, per poder solucionar aquelles parts nostres que es van trencar pel camí i despertar la màgia que tenim a dins.

     És una activitat oberta al públic major d’edat, tant de la base social d’ActivaMent com de fora de l’associació. El farem cada divendres de 11:00h a 12:30h (a partir del 7 d’octubre 2016), durant els mesos d’octubre, novembre i desembre de 2016, a Casa Flors Sirera, Casa per la Solidaritat i la Pau (C/ Saleses, 10; Manresa. Telèfon: 938724496).

     Per aquells que vulgueu inscriure-us, només heu d’escriure a catalunyacentral@activament.org o trucar al mòbil 677 83 52 21 / 660 30 42 29, i portar roba còmoda. Us hi esperem!!!

Comentarios: