Avui, com tots els últims divendres de cada mes, torna el CineFòrum de Ràdio Nikosia i ActivaMent. És una activitat gratuïta i oberta a totes les persones que vulguin assistir, pensada per a gaudir, compartir i reflexionar. Aquesta setmana, veurem “Una jaula de grillos”, de Mike Nichols.

Aquesta comèdia, que presenta els embolics d’una parella homosexual que vol fingir davant dels seus consogres que són heterosexuals, inicia una sèrie de pel·lícules amb una temàtica que no és el trastorn mental, però que ens ajuden a reflexionar sobre qüestions fonamentals en la lluita contra la discriminació per motius de salut mental. Per exemple: Com ens afecten les etiquetes socials? Què és motiu de vergonya i què no ho és? Per què els prejudicis i estereotips també pesen a les persones afectades? Quant pot condicionar-nos l’autoestigma?, etc.

     Si vols passar una bona estona, gaudint d’una comèdia, vine al CineFòrum. Nosaltres et convidem també a les crispetes!!! Al Centre Cívic Convent Sant Agustí, C/ Comerç 36, Barcelona, a les 19 hs. T’esperem!!!

Comentarios: