Hernán i Rosa     Aquest any, novembre ens va regalar un mes amb 5 dissabtes, això significa… Un programa especial de Catalunya sense Barreres!!!

     Sota la direcció d’Anna Hernández i amb la col·laboració de Montse Faus, vam tenir una hora dedicada a tres entrevistes que ens van permetre conèixer uns projectes i unes històries de vida exemplars. Al programa, Siscu Baiges va entrevistar a Clara Vidal, coordinadora de l’Aliança Humanitària per la Pobresa Infantil, de Creu Roja de Catalunya; Montse Faus, va entrevistar a Noemí Santiveri, secretària de la Plataforma per a una Escola Inclusiva. i el nostre company Hernán Sampietro va entrevistar a Rosa del Hoyo, escriptora i autora de l’èxit editorial: “Mente, Encuéntrame: dos meses y medio en la vida de una Autista”. Rosa ens va parlar del seu llibre, de l’Asperger, de la seva vida i els seus somnis.

      “Catalunya sense Barreres” és un programa de Ràdio Estel (106.6 FM), realitzat amb el suport de la Fundació ONCE i el Fons Social Europeu, pensat per atorgar veu a diferents col·lectius de persones amb discapacitat o en risc d’exclusió social.

     Si no vas poder escoltar el programa, aquí et deixem el podcats (la gravació): Entrevista a Rosa del Hoyo a Catalunya sense Barreres

Comentarios: