También la Lluvia     Ja som al setembre, s’han acabat les vacances, s’ha marxat l’estiu… Però torna el CineFòrum!!!

     El proper divendres 27 de setembre, a les 19:00 hores, veurem “También la Lluvia“. Una pel·lícula d’Iciar Bollaín, amb Luis Tosar, Gael García Bernal i Karra Elejalde. Guanyadora de 3 premis Goya i del Premi del Públic del Festival de Berlín.

      El film està ambientat en un context social real: la Guerra de l’Aigua, a Cochabamba, Bolívia, l’any 2010. La història ens narra els intents d’un director espanyol per fer una pel·lícula sobre la Colonització. No obstant això, els esdeveniments ens mostren com el procés colonitzador encara segueix vigent. Alhora, és una reflexió sobre els abusos del capitalisme i com l’organització i lluita dels col·lectius més desfavorits permet defensar els seus drets fonamentals.

      El CineFòrum és una activitat gratuïta i oberta a totes les persones que vulguin assistir, organitzada per Ràdio Nikosia, ActivaMent i Saräu, pensada per a gaudir, compartir i reflexionar. Si vols passar una bona estona, gaudint d’una pel·lícula de contingut social i de les reflexions compartides, vine al CineFòrum.

      Nosaltres et convidem també a les crispetes!!! (Cortesia de Frit Ravich). Al Centre Cívic Convent Sant Agustí, C/ Comerç 36, Barcelona. El divendres 27/09, a les 19 h. T’hi esperem!!!

Comentarios: