El divendres 29 de juny, a les 19h, arriba una nova sessió del CineFòrum. Una activitat gratuïta, pensada per gaudir i reflexionar, organitzada per ActivaMent, amb la col·laboració de la Xarxa sense Gravetat i, aquest mes, amb la Torre de la Sagrera.

En aquesta ocasió, veurem “Nise: el corazón de la locura”, una pel·lícula basada en la història de vida real de Nise de Oliveira, psiquiatra brasilera que es va oposar als “tractaments” de l’època (lobotomies, electroshock, etc.) per a centrar-se en l’art i el respecte a la dignitat humana com a fonament per abordar la bogeria, mirant als pacients tancats en manicomis com a persones amb la seva pròpia identitat, amb la seva particular i significativa història.

Si vols passar una bona estona, reflexionant amb una pel·lícula i participant d’una tertúlia en bona companyia, vine al CineFòrum. Nosaltres et convidem també les crispetes!!! Aquest mes a la Torre de la Sagrera , C/ Berenguer de Palou, 64, Barcelona. El Divendres 29 de juny, a les 19h. T’hi esperem!!!

Comentarios: