El dimecres 21 d’abril, de 17:00 a 19:00, ens acompanyarà Marta Oliver Santolaya per a presentar el seu llibre “El muro de cristal”.

En ell, l’autora ha despullat la seva ànima i el seu cor. Ens narra les seves experiències als hospitals psiquiàtrics, les interioritats del pavelló, el seu funcionament, les relacions amb els professionals que hi treballen, les extremes mesures de seguretat, etc. En definitiva, ens acosta a l’univers dels trastorns mentals, un submón totalment desconegut per la societat i amb un gran estigma social.

L’autora pretén eliminar aquest estigma parlant de temes tabú en primera persona, com el suïcidi, les autolesions i els trastorns psicològics.

Parla de les teràpies rebudes i dels excel·lents professionals amb els quals ha treballat, però també denuncia un sistema de salut mental a Espanya, deficitari i ineficaç.

Aquesta és una activitat gratuïta i oberta a totes les persones interessades i el format és virtual.

Per a inscriure’s, només és necessari escriure a formacio@activament.org i un dia abans de la presentació del llibre s’enviarà per correu electrònic l’enllaç a la sala de Google Meet a totes les persones inscrites.

Us hi esperem!

Comentarios: