5e_congres_catala_salut_mental_0

     Avui, estem convidats a participar del 5è Congrés Català de Salut Mental. Aquest any, la seva temàtica és: Salut Mental i Societat en un context de Crisi: perspectives, oportunitats i propostes. Atenent a aquesta temàtica, el congrés es proposa:

* Reflexionar sobre l’anàlisi de les circumstàncies sociològiques, culturals i psicosocials del context actual i de les seves repercussions en la salut mental de la població.

* Ajudar a millorar les organitzacions, els seus models i eines d’intervenció, amb noves formes d’actuació en l’actual situació.

* Fer propostes d’actuació innovadores des de la comunitat, amb la participació de professionals, familiars, usuaris, persones vinculades al món associatiu i la societat en general.

     Amb ActivaMent, estarem presents participant a l’Espai de Debat: “Empoderament i Antiestigma”, a la Sala Àgora del CaixaFòrum, avui 6 de juny a les 18h. Un espai que ens permetrà reflexionar conjuntament sobre dos de les principals línies d’actuació de la nostra entitat: la lluita contra l’estigma en salut mental i la recuperació del valor de la pròpia veu i de les capacitats d’actuar i prendre decisions que afecten a la nostra vida.

     Participem d’aquest Espai de Debat: Miquel Juncosa, d’Obertament, campanya de lluïta contra la discriminació per motius de salut mental; Edgar Vinyals, de Saräu, Associació d’Oci Inclusió; Silvia Vidales i Anna Bermejo, d’Aixec Cooperativa de Serveis Educatius; Albert Riera i Cristóbal Colon, de La Fageda, Cooperativa d’Iniciativa Social; i Fèlix Rozey i Hernán Sampietro, d’ActivaMent Catalunya Associació. Modera: Estefania Cuello, gestora de casos del Programa Sense Sostre de la Fundació Sant Pere Claver.

     Avui dijous 6 de juny, a les 18h, a la Sala Àgora del CaixaFòrum. Us esperem!!!

Comentarios: