Elling   Baixen les temperatures però puja el bon humor, amb una nova sessió del CineFòrum!!! Aquest mes, participem de les Festes de Sant Andreu. Dins del Cicle de Cinema organitzat per la Taula d’Entitats de Persones amb Discapacitat.

     En aquesta ocasió veurem “Elling”, de Petter Næss. Una comèdia noruega, premiada al Festival de Cinema de Sant Sebastià i candidata a l’Oscar a la Millor Pel·lícula Estrangera.

   El film ens explica la història de dos companys d’habitació d’un hospital psiquiàtric quan, després d’alguns anys ingressats, els serveis socials decideixen que han de ser reintegrats a la comunitat i han de marxar a viure sols en un apartament per a tenir cura de si mateixos. Com s’adaptaran a això que anomenem “món real”?

     Una divertida comèdia que ens fa reflexionar sobre les barreres pròpies i socials. Com superar els prejudicis aliens? Com enfrontar-nos a les nostres pròpies limitacions?

     El CineFòrum és una activitat gratuïta i oberta a totes les persones que vulguin assistir, pensada per a gaudir i reflexionar. Organitzada per Ràdio Nikosia, ActivaMent i Saräu. I aquest mes, en col·laboració amb la Fundació Vidal i Barraquer.

     Nosaltres et convidem també les crispetes!!! (Cortesia de Frit Ravich). Al Centre Cívic Navas, C/ Navas de Tolosa 312, Barcelona. El divendres 29/11, a les 18:30 hs. T’hi esperem!!!

Comentarios: