El proper 23 d’octubre, participarem de la Taula Rodona: “Dret a l’Habitatge Digne i Salut Mental”. Un espai per reflexionar sobre el context actual de vulneració progressiva del dret fonamental d’accés a un habitatge digne i els seus efectes sobre el benestar emocional de la població. També parlarem de la importància de les xarxes de suport mutu i de les oportunitats que tenim al nostre abast per unir-nos i/o col·laborar amb un col·lectiu o entitat.

La situació d’incertesa i inseguretat o la pèrdua de l’habitatge provoca greus conseqüències en la salut, no només física sinó també mental. Quina és la situació actual? Quines conseqüències ja estem veient? Què podem fer per defensar-nos col·lectivament? El nostre company Hernán Sampietro compartirà taula amb la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i el Sindicat d’Habitatge de Sant Andreu per compartir diàlegs sobre totes aquestes qüestions.

Una activitat gratuïta, organitzada per la Fundació Vidal i Barraquer, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona. El divendres 23 d’octubre, a les 19:30h, al Centre Cívic Trinitat Vella, C/ de la Foradada, 36, Barcelona ( L1, Trinitat Vella).

Comentarios: