El proper dimarts 15 de desembre, a les 18h, organitzem una visita guiada a l’exposició William Kentridge. El que no està dibuixat, al CCCB. Una activitat organitzada dins el projecte de “Sortides Culturals”, de l’Àrea d’Art i Cultura d’ActivaMent.

A través de l’animació, el dibuix, el cinema, la música o el teatre, l’artista sud-africà William Kentridge ha construït una obra tentacular, que barreja tècniques i disciplines. La mostra és una oportunitat única per veure algunes de les obres més emblemàtiques de Kentridge: tapissos de gran format, la impactant instal·lació audiovisual More Sweetly Play the Dance i la sèrie completa dels onze curtmetratges d’animació Drawings for Projection. El CCCB és el primer lloc a Europa on s’estrena la darrera pel·lícula de Kentridge, City Deep.

Després farem una tertúlia sobre la visita a una cafeteria de la zona.

L’entrada al museu tindrà un cost de 1€. Les places son limitades, podem ser un grup de només 10 persones. Les mesures d’higiene i seguretat estaran garantides, per això es demana l’ús mascareta.

Per apuntar-te escriu un correu a art@activament.org, Ens trobem a les portes del CCCB (C/ Montalegre, 5), a les 17:40h. T’hi esperem!

Comentarios: