El dissabte 26 de juny a les 20 h, es presenta el projecte de dansa “Los detectives de la realidad”, al Teatre Auditori de Cardedeu (Av. Rei en Jaume, 118, Cardedeu).

Es tracta de peces de dansa de creació col·lectiva per a persones amb coneixement del sofriment mental, persones que han viscut l’experiència del trastorn mental, professionals del dubte, persones que han viscut en primera persona experiències inusuals o escolta de veus. La realitat, la irrealitat i els seus límits són els eixos sobre els quals gira l’espectacle resultant d’aquest procés de creació i investigació col·lectiva.

“Los detectives de la realidad” és un projecte de detectivDanza, impulsat per Dominik Borucki i realitzat amb la col·laboració d’ActivaMent, Radio Nikosia, Daruma, Club Social El Far, Club Social Torrassa, Vivir de Bell-Lloc, Teatre Auditori de Cardedeu, As d’Arts i la Fundació “la Caixa” Art for Change.

L’espectacle té un preu de 7 € i una durada de 60 minuts.

Podeu comprar les entrades a la web del teatre: http://www.teatreauditoricardedeu.cat/2021/06/10/los-detectives-de-la-realidad-26-juny/

Comentarios: