Els dies 20, 21 i 22 de febrer, Cinema Edison de Granollers organitza “Desmuntant Joker”, una acció realitzada en col·laboració amb les entitats Daruma, Benito Menni i ActivaMent Granollers. La proposta és reflexionar entorn a la pel·lícula “Joker” i les seves múltiples lectures: sobre l’origen de la violència, l’estigma dels trastorns mentals, la institució psiquiàtrica, l’exclusió social, etc.

Cada dia, abans de la sessió, hi haurà una breu presentació de cada una de les entitats participants. I el dissabte 22 es farà un cinefòrum sobre la pel·lícula, en el que prendrem part: Marta Jover i Jordi Gómez d’ActivaMent Granollers i Dani Ferrer d’ActivaMent Osona. Daruma vindrà representada per la seva secretària, Isabel Alcalde, i de Benito Menni participaran els psiquiatres Ferran Viñas i Francesco Panicalli.

Al Cinema Edison (C/ Joan Camps, 1), de Granollers. L’entrada costa 7,00€. El 20 i 21 de febrer és en Versió Original Subtitulada. Més informació sobre els horaris de projecció, i per si voleu comprar entrades aquí: Cinema Edison: “Desmuntant Joker”.

Comentarios: