Tomates Verdes Fritos     Estem a punt de sortir de vacances, però no ens marxem sense… Una última sessió del CineFòrum!!!

     Com cada més, Ràdio Nikosia, ActivaMent i Saräu t’inviten al cinema. Vine avui a gaudir d’una activitat gratuïta, oberta a totes les persones que vulguin assistir, pensada per a compartir i reflexionar.

     Avui divendres 19 de juliol, a les 18:30 hores, veurem “Tomates verdes Fritos“. Una pel·lícula de Jon Avnet, amb Kathy Bates y Jessica Tandy, guanyadora de l’Òscar i el Globus d’Or a la millor actriu secundària per aquesta actuació. El film, ambientat als anys ’30, és una intel·ligent crítica al racisme, el masclisme i altres formes de dominació. A l’hora, és un cant a la vida i al poder de l’amistat per a superar els nostres obstacles a la vida.

1017056_10201046147292007_1047820024_n     A més a més, compartirem la preestrena del documental: “Nada vale tu certeza”, presentat pel seu director, Ernesto Ruiz Montano. 

       Si vols passar una bona estona, gaudint de la pel·lícula, la preestrena del documental i la tertúlia posterior, vine al cinefòrum. Nosaltres et convidem també les crispetes!!! (Cortesia de Frit Ravich).

     Al Centre Cívic Convent Sant Agustí, C/ Comerç 36, Barcelona. Avui divendres 19 de juliol, a les 18:30 h. T’esperem!!!

Comentarios: