For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.

I Accept

Des d’ActivaMent hem col·laborat amb la campanya: LLIURES D’ESTIGMA, d’Apropa Cultura, per una societat i uns espais culturals sense prejudicis ni discriminació per motius de salut mental.

Apropa Cultura és un programa orientat a millorar la vida de les persones en risc d’exclusió social o amb discapacitat/diversitat funcional, a través de la cultura., oferint accés a un ampli ventall d’espectacles i activitats culturals a preus simbòlics. L’accés a la cultura és un dret, que dignifica, potencia el benestar de les persones i afavoreix la seva inclusió plena a la societat. Apropa Cultura obre les portes de teatres, museus, auditoris i festivals d’arreu de Catalunya perquè aquests col·lectius tinguin accés a la seva programació habitual.

A les xarxes socials, el missatge que es vol difondre des d’aquesta campanya és: Fora etiquetes, cultura inclusiva! #somApropa #Culturaxlainclusió.

El vídeo s’ha realitzat amb la col·laboració del Museu Picasso de Barcelona, el Teatre Romea (Grup Focus) i el Palau de la Música Catalana.

Comentarios: